JAP Tornado S3: Een krachtige alles-in-één kruimeldief

Kruimeldief.eu

Review

De JAP Tornado S3 is een indrukwekkende kruimeldief die je helpt bij diverse taken in en rondom het huis en in de auto. Een goede kruimelzuiger die niet alleen stof en ander droog vuil kan opzuigen. Deze kruimeldief is ook geschikt voor het verwijderen van vloeibaar vuil. Met de meegeleverde accessoires kun je veel oppervlakten perfect schoon zuigen. Een all-in-one kruimelzuiger voor dagelijks gebruik.

Wat is de JAP Tornado S3?

De JAP Tornado S3 is een krachtige en veelzijdige kruimeldief die is ontworpen om schoonmaak efficiënt en gemakkelijk te maken. Met zijn compacte formaat en sterke zuigkracht biedt deze kruimeldief een snelle en effectieve manier om stof, vuil en zelfs vloeistoffen op te ruimen.

Belangrijkste kenmerken

JAP Tornado S3 zwartDe JAP Tornado S3 beschikt over een aantal belangrijke kenmerken die bijdragen aan zijn prestaties en gebruiksgemak. De kruimeldief heeft een krachtige zuigkracht waarmee zowel vast als vloeibaar vuil moeiteloos kan worden opgezogen. Dit zorgt ervoor dat je huis altijd schoon en netjes blijft. De S3 is daarnaast ook uitgerust met een HEPA-filter, waardoor fijne stofdeeltjes en allergenen worden vastgehouden en de luchtkwaliteit in je huis wordt verbeterd. Bovendien heeft de kruimeldief geen stofzuigerzak nodig, wat zorgt voor extra gemak en besparing op kosten.

Waarvoor kun je de JAP Tornado S3 gebruiken?

De JAP Tornado S3 is uitermate geschikt voor vele soorten schoonmaak. Je kunt deze kruimeldief gebruiken om snel kruimels en stof op te ruimen van verschillende oppervlakken, zoals tafels, aanrechtbladen en vloeren. Daarnaast is de kruimeldief ideaal voor het reinigen van bekleding en meubels. Met behulp van de speciale accessoires kun je moeiteloos vuil en haren van huisdieren verwijderen, waardoor je meubels er altijd fris uitzien. Neem de JAP S3 mee in de auto gebruik hem als auto stofzuiger. Hier heb je geen snoeren voor nodig, deze kruimeldief kun je draadloos gebruiken.

Uitermate geschikt voor dierenharen

Een van de belangrijkste voordelen van de JAP Tornado S3 is zijn vermogen om effectief dierenharen te verwijderen. Huisdier bezitters weten hoe lastig het kan zijn om haren van huisdieren op te ruimen. Deze JAP kruimelzuiger wordt geleverd met speciale accessoires die specifiek zijn ontworpen om dierenharen op te zuigen. Hiermee kun je eenvoudig haren verwijderen van bekleding, tapijten en andere oppervlakken in je huis. Dit zorgt niet alleen voor een schone omgeving, maar helpt ook allergenen te verminderen voor mensen met allergieën. De Tornado S3 is dan ook een echte kruimeldief voor dierenharen door al deze top specificaties.

JAP Tornado S3 specificaties

De JAP Tornado S3 is uitgerust met goede specificaties die bijdragen aan zijn prestaties en gebruiksgemak. Een krachtige motor voor uitmuntende zuigkracht, accu met veel vermogen en diverse opzetstukken. Hieronder vind je in detail verdere specificaties.

De krachtige zuigkracht

Een van de opvallende kenmerken van de JAP Tornado S3 is zijn indrukwekkende zuigkracht. Met een krachtige motor en geavanceerde technologie kan deze kruimeldief moeiteloos vuil, stof en zelfs vloeistoffen opzuigen. Of je nu te maken hebt met gemorste vloeistoffen op de vloer of fijn stof op meubels, de krachtige kruimelzuiger zorgt voor een grondige reiniging. Zelfs dierenharen van je hond of kat zijn voor deze JAP kruimelzuiger geen probleem.

Geen stofzuigerzak nodig

Een groot voordeel van de JAP Tornado S3 is dat deze kruimeldief geen stofzuigerzak nodig heeft. In plaats daarvan is het apparaat voorzien van een handig reservoir dat eenvoudig kan worden geleegd. Dit bespaart niet alleen kosten op de lange termijn, maar maakt ook het onderhoud van de kruimeldief eenvoudiger. Je hoeft nooit meer te zoeken naar de juiste stofzuigerzakken of je zorgen te maken over het vervangen ervan. Met een snelle handeling klik je het reservoir open en gooi je al het vuil in de vuilnisbak.

JAP Tornado S3 accuduur

Met de JAP Tornado S3 hoef je je geen zorgen te maken over de accuduur tijdens het schoonmaken. Deze kruimeldief is uitgerust met een krachtige oplaadbare batterij die voldoende vermogen levert voor langdurig gebruik. Met een volledig opgeladen batterij kun je probleemloos meerdere schoonmaakbeurten uitvoeren voordat je de kruimeldief weer moet opladen. Dit maakt het apparaat ideaal voor zowel kleine klussen als grotere schoonmaak in het hele huis. Wanneer je de Tornado S3 gebruikt op de laagste stand kun je de kruimeldief 30 minuten gebruiken. In de boost-modus is dit 20 minuten.

Opladen en oplaadtijd

Het opladen van de JAP Tornado S3 is eenvoudig en handig. Het apparaat wordt geleverd met een speciaal oplaadstation dat als basis dient voor de kruimeldief. Plaats de kruimeldief simpelweg op het oplaadstation wanneer deze niet in gebruik is, en hij zal automatisch opladen. De oplaadtijd varieert, afhankelijk van de huidige batterijstatus. Over het algemeen duurt het opladen zo’n 3 uur, wanneer de batterij helemaal leeg is.

HEPA filter

Een ander waardevol pluspunt van de JAP Tornado S3 is het ingebouwde HEPA-filter. Dit type filter helpt bij het vasthouden van fijne stofdeeltjes en allergenen tijdens het schoonmaken. Hierdoor wordt de luchtkwaliteit in je huis verbeterd en worden allergische reacties geminimaliseerd. Het HEPA-filter kan gemakkelijk worden verwijderd en gereinigd, waardoor het apparaat altijd optimaal blijft presteren. Ook heeft JAP filters in de webshop die je kunt bestellen wanneer ze toe zijn aan vervanging.

Met deze indrukwekkende specificaties biedt de JAP Tornado S3 een krachtige en veelzijdige reinigingsoplossing. Van zijn sterke zuigkracht tot het ontbreken van stofzuigerzakken, lange accuduur, handige oplaadmogelijkheden en het effectieve HEPA-filter, deze kruimeldief is ontworpen met prima kenmerken.

In het kort

Onderwerp Specificatie
Merk JAP
Model Tornado S3
Kleur Zwart – 22,2V
Geluidsniveau 68 dB
Stofzuigerzak Zakloos
Capaciteit verzamel reservoir 0.50 L
Hepa luchtfilter Hepa
Gebruikstijd laagste stand 30 minuten
Gebruikstijd hoogste stand 20 minuten
Airwatts 65
Oplaadbaar Ja
Oplaadtijd 180 minuten
Voedingstype Accu
Accu/batterij technologie Li-Ion
Voltage 22.2 V
Gewicht 1.76 kg

Wat je allemaal ontvangt

Wanneer je de JAP Tornado S3 koopt, ontvang je een complete set met alles wat je nodig hebt voor effectieve en gemakkelijke reiniging. Een goed gevuld pakket waarmee je volgende schoonmaak een eitje wordt.

JAP Bionic Blast Tornado S3

Natuurlijk ontvang je als eerste de JAP Tornado S3 kruimeldief zelf. Deze compacte en krachtige kruimeldief is het hart van het systeem. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en ergonomische handgreep ligt hij comfortabel in de hand tijdens het gebruik. De motor van de kruimeldief is ontworpen om optimale zuigkracht te leveren en is geschikt voor verschillende taken, van het opruimen van kruimels op de keukentafel tot het verwijderen van stof en vuil van bekleding. Ook vloeibare plekken gaat deze kruimeldief niet uit de weg.

Oplaadstation

Bij de JAP Tornado S3 wordt ook een handig oplaadstation geleverd. Dit station fungeert niet alleen als een handige plek om de kruimeldief op te bergen wanneer deze niet in gebruik is, maar ook als een oplaadpunt. Plaats eenvoudigweg de kruimeldief op het oplaadstation en hij begint automatisch op te laden. Dit zorgt ervoor dat de kruimeldief altijd klaar is voor gebruik en dat de batterij volledig is opgeladen wanneer je hem nodig hebt.

Handige accessoires

Naast de kruimeldief en het oplaadstation bevat de doos van de JAP Tornado S3 ook verschillende handige accessoires. Deze accessoires zijn ontworpen om het schoonmaakproces te vereenvoudigen en ervoor te zorgen dat je elk oppervlak grondig kunt reinigen. Denk hierbij aan een speciale borstelkop voor het verwijderen van dierenharen van meubels, een spleet-mondstuk voor het bereiken van moeilijk bereikbare plaatsen en een zachte borstel voor het reinigen van delicate oppervlakken.

In het pakket vind je accessoires voor:

 • Huis
 • Auto
 • Vloeibaar vuil
 • Meubilair
 • Speciaal voor huisdieren

HEPA filters

Een ander belangrijk onderdeel van de inhoud van de doos zijn de HEPA filters. De JAP Tornado S3 wordt geleverd met meerdere HEPA filters die zorgen voor een optimale luchtkwaliteit tijdens het schoonmaken. Deze hoogwaardige filters helpen bij het vasthouden van kleine stofdeeltjes, allergenen en zelfs microscopisch kleine verontreinigingen. Hierdoor wordt de lucht die wordt uitgeblazen door de kruimeldief gezuiverd, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Je ontvangt dus niet alleen de krachtige kruimeldief zelf, maar ook een handig oplaadstation, diverse handige accessoires en hoogwaardige HEPA filters. Alles is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat je een complete schoonmaak hebt en elk oppervlak grondig kunt reinigen. Ook is de S3 voorzien van een handleiding en ander papierwerk.

JAP Tornado S3 Carbon

Deze krachtige kruimeldief van JAP is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk de normale zwarte en een Carbon uitvoering. Qua specificaties zijn beide modellen identiek aan elkaar. De Carbon heeft alleen een ander design. De <yoastmark class=De S3 kruimeldief van JAP is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk de normale zwarte en de carbon uitvoering. Beide modellen verschillen alleen qua design van elkaar. Wanneer je een luxe oogend model zoekt is de Carbon edition zeker iets voor jou. Net als bij de standaard zwarte uitvoering ontvang je alle accessoires en het oplaadstation bij je bestelling. De JAP Tornado S3 Carbon is wel iets duurder dan het origineel.

De voor en nadelen van de JAP Tornado S3

Het bespreken van zowel de voor- als nadelen is belangrijk om een volledig beeld te krijgen van dit product en om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen bij aankoop. Hoewel de JAP Tornado S3 veel positieve eigenschappen heeft, is het ook goed om de mogelijke nadelen te kennen. Hieronder zullen we zowel de voordelen als de nadelen bespreken.

De voordelen van de JAP Tornado S3

 • Krachtige zuigkracht: De Tornado S3 is uitgerust met een krachtige motor en biedt een indrukwekkende zuigkracht. Hierdoor is het in staat om zowel vast als vloeibaar vuil effectief op te zuigen, waardoor je een grondige reiniging kunt uitvoeren.
 • Geen stofzuigerzak nodig: Een groot voordeel is dat er geen stofzuigerzakken nodig zijn. Dit bespaart niet alleen kosten op de lange termijn, maar maakt ook het onderhoud gemakkelijker. Het stof en vuil worden opgevangen in een afneembaar reservoir dat eenvoudig geleegd en gereinigd kan worden.
 • Lange accuduur: Met de JAP Tornado S3 kun je langdurig gebruik maken van de kruimeldief zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen. De accu heeft een aanzienlijke capaciteit, waardoor je tot wel 30 minuten ononderbroken kunt stofzuigen voordat je het apparaat moet opladen.
 • Snelle oplaadtijd: Wanneer de accu van de Tornado S3 leeg is, kun je deze snel weer opladen in zo’n 3 uur. Met het bijgeleverde oplaadstation is het apparaat binnen korte tijd weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Dit zorgt voor een minimale onderbreking tijdens het schoonmaken.
 • HEPA-filter: Deze kruimelzuiger is uitgerust met een HEPA-filter, wat een belangrijk voordeel is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen. Het HEPA-filter vangt kleine deeltjes, zoals stofmijt en allergenen, op en zorgt voor schonere en gezondere lucht tijdens het stofzuigen.

Nadelen

 • Beperkte capaciteit: Een potentieel nadeel is de beperkte capaciteit van het stofreservoir. Met een inhoud van 500 ml moet het reservoir regelmatig geleegd worden, vooral bij intensief gebruik of bij het opzuigen van grote hoeveelheden vuil. Dit kan enige onderbreking veroorzaken tijdens het schoonmaken.

JAP Tornado S3 kopen

Als we alle bovengenoemde informatie samenvatten is het duidelijk dat deze kruimeldief een uitstekende keuze is voor huishoudelijk schoonmaken. Met zijn krachtige zuigkracht, het ontbreken van een stofzuigerzak, de lange accuduur, snelle oplaadtijd en het HEPA-filter biedt de JAP Tornado S3 talloze voordelen voor dagelijks gebruik. Het apparaat is ook uitgerust met handige accessoires en wordt geleverd in een complete set, zodat je direct aan de slag kunt met schoonmaken.

Waar te koop?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van de JAP Tornado S3, zijn er verschillende winkels waar je dit product kunt vinden. Hieronder vind je enkele betrouwbare webwinkels waar je de kruimeldief kunt kopen:

 1. Bol.com
 2. Amazon.nl
 3. Blokker.nl

Bij het kiezen van een winkel is het belangrijk om prijzen te vergelijken, beoordelingen te lezen en de betrouwbaarheid van de verkoper te controleren. Zorg ervoor dat je een winkel kiest die goede service biedt en garantievoorwaarden hanteert.

Door zijn indrukwekkende prestaties en handige functies is de JAP Tornado S3 een slimme kruimelzuiger voor een moeiteloze en effectieve schoonmaak. Overweeg om dit product aan te schaffen bij een betrouwbare winkel en geniet van de voordelen die deze kruimeldief te bieden heeft bij het schoonmaken van je huis.

Kruimeldief logo

Met een nieuwe kruimeldief wordt elke schoonmaak een feestje. Van kleine huishoudelijke taken tot grote projecten. Kies de kruimelzuiger die bij jou past.